Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af Høje Bøge Open Air.

Cookiedeklaration
Hvad er en cookie? 
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser 
minecookies.org/cookiehandtering 


Hjemmesidens brug af cookies
 og tredie part
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks. om du tidligere har besøgt siden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Vi bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger ofte også cookies. Du kan vælge at afvise tredieparts cookies i din browser ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg 

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på hos os, f.eks. hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi bruger bl.a. systemer fra Google, Facebook og andre. Disse informationer kan ikke af os føres tilbage til brugerens identitet.

Vores website indeholder desuden tredieparts komponenter. Disse tredieparts komponenter bevirker, at indehaveren af tredieparts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger hos os og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg hos os logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre disse data via din profil. Den behandling, som indehaveren af tredieparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og trediepart.


Afvisning af cookies
Gennem præferencer
Du har altid mulighed for at ændre dine præferencer i forhold til hvilke cookies vi må gemme på siden.

Gennem browser
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.


Sletning af cookies
Ønsker du at få slettet eller oplyst hvilken personfølsom data vi har liggende omkring dig, kan du henvende dig til mail@hhøjebøgeopenair.dk 

Formål
Du har mulighed for at besøge vores hjemmeside anonymt. Hvis du vælger at acceptere cookies vil vi have mulighed for at gemme data omkring dig. 

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine præferencer her. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at optimere vores hjemmeside ud fra din færden derpå, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer ved dit samtykke. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, herunder også via mail, sms eller lignende, eller undersøgelser og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og eventuelle konkurrencesvar. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse udfyldelse af en kontaktformular eller ved deltagelse i konkurrencer. 

Hvad bruger vi dine oplysninger til?
Vi bruger dine oplysninger til:

- At forbedre oplevelsen af vores hjemmeside:
Vi prøver konstant at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Derfor bruger vi forskellige cookies til at spore din færden på hjemmesiden og på den måde kunne optimere.

- Remarketing:
Remarketing viser dig efter dit besøg på vores hjemmeside de ydelser du har vist interesse i igen. Det er med til at sikre dig målrettede annoncer for det indhold der interesserer dig, frem for tilfældige annoncer.

Retsgrundlag
Behandling af din data er baseret på dit samtykke jf GDPR, art. 6(1)(a)-(b)
Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på mail@hhøjebøgeopenair.dk 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på og geografisk placering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Persondatapolitik / Privacy policy
Din persondata er vigtig for os, og har høj prioritet hvad angår sikkerhed.

Indsamling af persondata
Vi indsamler og behandler kun persondataoplysninger, som er nødvendige for at kunne opretholde de forpligtigelser vi har overfor dig som lytter, annoncør, samarbejdspartner, konkurrencedeltager, medarbejder eller redaktionel kontaktperson. dvs. levering og udførelse af vore arbejdsopgaver, programvirksomhed, redaktionelle arbejde,  samt øvrige tjenesteydelser.

Det bruger vi dine data til:
Dine data vil generelt blive anvendt til at vedligeholde relationen i form af f.eks. fakturering, publicering, markedsføring, radioproduktion og support. Her ud over, at opretholde en generel kontakt til dig i forbindelse med f.eks. tilbudsgivning, rådgivning, redaktionelt arbejde, eller hvis der f.eks. er ændringer i lovgivningen eller henvendelser til os, som påvirker din person, rolle eller virksomhed.
Alle kan tilmelde sig vores eventuelle nyhedsbreve; her kræves kun din e-mail adresse, men navn og eventuelt firmanavn til kan valgfrit tilføjes for at gøre nyhedsbrevet mere personligt. Nyhedsbrevet anvendes udelukkende til udsendelse af tilbud og nyheder vedrørende os og vore produkter. Til-og afmelding er frivilligt, og håndteres af dig som bruger. Du kan altid afmelde dig ved at bruge linket i bunden af de nyhedsbreve du modtager fra os.

Hvilke personoplysninger indsamles:
Vi indsamler alene de personoplysninger du selv giver ved henvendelse til os.
Alle personoplysninger bliver behandlet fortroligt, og videregives kun til andre hvis loven tillader eller kræver det.

Vi anvender eksterne leverandører som gør det muligt for os at kunne levere produkter og tjenesteydelser bedst muligt til dig; eksempelvis til bogføring, it-support, mailservices, sociale medier, publicering af radio-, video- og webindhold m.v. 
Vore leverandører fungerer som databehandlere for os, og behandler i visse tilfælde dine personoplysninger. 
Vi er særdeles opmærksomme på leverandørernes datasikkerhed og databehandling, og sikrer os i videst mulige omfang at de handler kun ud fra vores instrukser.

Al data opbevares sikkert og fortroligt. 

Vi sørger for løbende at slette dine personoplysninger når de ikke længere er relevante for de formål, vi har indsamlet dem til, medmindre loven kræver andet, som f.eks. bogføringsloven.


Indsigtsret, udlevering og sletning af persondata
Du kan til en hver tid til tilbagekalde dette samtykke som du frivilligt har givet os. Endvidere har du altid følgende rettigheder:
• Gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger
• Få indsigt i dine personoplysninger
• Få rettet ukorrekte personoplysninger
• Få slettet personoplysninger
• Få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet)

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på følgende mail:  mail@hhøjebøgeopenair.dk 
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

Vores cookie- og privat privatlivspolitik vil løbende blive tilpasset udviklingen og lovgivningen.

Du kan derfor besøge denne hjemmeside regelmæssigt for at holde dig informeret vedrørende brugen af oplysninger og vore politikker.

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere